Miliciens PARA-COMMANDO
Events

Lidmaatschap

Welke leden zoeken wij ?

Mensen die zich willen inzetten voor het behoud van de historische waarden van de Miliciens Para-Commando. Opbouwend en met de juiste Spirit. Men hoeft dus geen paracommando of militaire geweest te zijn, iedereen is welkom.

Omdat het gaat om het behoud van een historisch militair erfgoed maakt het ons mogelijk om verzamelaars en andere mensen toe te laten in onze vereniging. Eén van onze primaire doelen is de reenactment van de milicien paracommando. Het op een zo’n realistisch mogelijke manier uitbeelden van het leven van een toenmalig soldaat milicien paracommando. Hiervoor zijn er soms immense middelen nodig zoals kledij, voertuigen, gebouwen enz. Deze middelen proberen wij zoveel mogelijk zelf te voorzien, te restaureren en of aan te schaffen.

Een tweede belangrijke doel van onze vereniging is het organizeren van evenementen voor het publiek. Hierdoor maakt het ons mogelijk historisch materiaal, kledij enz. aan te schaffen , te restaureren en om zo de 'Awareness‘ van het publiek en de jongeren aan te wakkeren.

Wij zoeken :

Aan welke voorwaarden dient een lid te voldoen ?

Een lid moet zich ten alle tijden houden aan het Huishoudelijke Reglement van onze vereniging. Deze reglement is zeer strikt opgesteld aangezien wij het behoud van onze historiek als soldaat Miliciens Para-Commando willen waarborgen. Dit gaat gepaard met de juiste Spirit en Discipline die elke lid moet hebben. Voor de reenactors zijn er strenge regels ivm fysiek, houding en kledij enz.

Ons tijdschrift

Minstens éénmaal per jaar verschijnt ons tijdschift de FALL-OUT. Deze bevat belangerijke informatie over onze historiek en evenementen. Naast deze tijdschrift hebben we ook een stripverhalenreeks die het reilen en zeilen verteld over het leven als Miliciens Para-Commando. U vindt een "preview" van de reeds verschenen edities hier.

Hoe lid worden ?

Elke lid betaald een jaarlijkse bijdrage.

  • A : Actief lid
  •      U betaalt 20 € . Deze bijdrage omvat een jaarlijkse verzekering, tijdsschrift en toegang tot onze Facebook pagina.
  •      U neemt aktief deel aan de vzw en onze evenementen.
  •  

Door de aanvraagformulier tot lidmaatschap of demande d'adhesion in te vullen (openen met Acrobat Reader, invullen en daarna opslaan als een nieuwe PDF) en te mailen naar info@mpcevents.be kan een persoon lid worden.

Naar boven